Radiesse: een mooie behandeling voor hals, handen en decolleté

Cosmetische Behandelingen bij Arc of Beauty: Radiesse voor Handen, Hals en Decolleté

In de wereld van cosmetische behandelingen staan niet alleen het gezicht, maar ook de handen, hals en het decolleté centraal als gebieden die de tekenen van veroudering kunnen verraden. Arc of Beauty, een toonaangevende cosmetische kliniek, biedt geavanceerde behandelingen aan om deze vaak vergeten zones te verjongen en te revitaliseren. Een van de meest effectieve behandelingen die zij aanbieden, is het gebruik van Radiesse, een veelzijdige filler die specifiek ontworpen is om volumeverlies en rimpels in deze gebieden aan te pakken. In dit artikel bespreken we hoe Radiesse werkt en wat patiënten kunnen verwachten van deze behandelingen bij Arc of Beauty.

Waarom Handen, Hals en Decolleté?

Hoewel gezichtbehandelingen vaak de meeste aandacht krijgen, zijn de handen, hals en het decolleté net zo belangrijk bij het behouden van een jeugdige uitstraling. Deze gebieden zijn vaak blootgesteld aan de zon en andere omgevingsfactoren, wat leidt tot volumeverlies, rimpels en huidverslapping. Dit kan een contrast creëren met een verjongd gezicht en de leeftijd van een persoon verraden.

  • Handen: Met de tijd verliezen handen volume, waardoor aderen en pezen meer zichtbaar worden. Dit kan een verouderde uitstraling geven, zelfs als het gezicht nog jong oogt.
  • Hals: De huid van de hals is dunner en kwetsbaarder, wat resulteert in rimpels, verslapping en horizontale lijnen, ook wel bekend als 'tech neck'.
  • Decolleté: De huid van het decolleté is gevoelig voor zonneschade en kan rimpelig worden, met zichtbare lijnen en pigmentvlekken.

Wat is Radiesse?

Radiesse is een injecteerbare filler op basis van calciumhydroxylapatiet (CaHA), een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Het onderscheidt zich van andere fillers door zijn unieke vermogen om naast direct volumeherstel ook de aanmaak van collageen te stimuleren. Collageen is een essentieel eiwit dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Hoe Werkt Radiesse?

Wanneer Radiesse in de huid wordt geïnjecteerd, biedt het direct volume om rimpels op te vullen en verloren contouren te herstellen. Maar het echte voordeel van Radiesse ligt in zijn vermogen om de natuurlijke productie van collageen te stimuleren, wat leidt tot langdurige verbeteringen in de huidtextuur en stevigheid. Naarmate het lichaam het calciumhydroxylapatiet geleidelijk afbreekt, blijft het nieuw gevormde collageen de huid ondersteunen, wat zorgt voor een langdurig verjongend effect.

Behandelingen bij Arc of Beauty

Bij Arc of Beauty worden behandelingen met Radiesse zorgvuldig afgestemd op de behoeften van elke patiënt. Hier is een overzicht van wat patiënten kunnen verwachten voor elk gebied:

  • Handen: Bij een handbehandeling met Radiesse worden de fillers geïnjecteerd om verloren volume te herstellen, waardoor de handen er voller en jonger uitzien. De huidtextuur verbetert ook, en zichtbare aderen en pezen worden minder prominent.
  • Hals: Voor de hals worden injecties strategisch geplaatst om horizontale lijnen en verslapping te verminderen. De huid wordt strakker en gladder, met een merkbare vermindering van rimpels.
  • Decolleté: Bij de behandeling van het decolleté wordt Radiesse gebruikt om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, terwijl de huidstructuur en toon verbeteren. Dit resulteert in een gladder en jonger uitziend decolleté.

Veiligheid en Resultaten

De behandelingen met Radiesse bij Arc of Beauty worden uitgevoerd door ervaren specialisten die bekend zijn met de anatomie van deze gevoelige gebieden. Het gebruik van Radiesse is veilig en goedgekeurd, met minimale hersteltijd. Patiënten kunnen na de behandeling enige roodheid, zwelling of blauwe plekken ervaren, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

De resultaten zijn direct zichtbaar, met verdere verbeteringen in de weken daarna dankzij de stimulatie van collageenproductie. De effecten van Radiesse kunnen tot een jaar of langer aanhouden, afhankelijk van het behandelde gebied en de individuele huidconditie.

Conclusie

Arc of Beauty biedt met Radiesse een innovatieve oplossing voor het verjongen van handen, hals en decolleté. Door deze gebieden dezelfde aandacht te geven als het gezicht, kunnen patiënten een algehele jeugdige uitstraling behouden. Met hun expertise en zorgvuldige aanpak zorgt Arc of Beauty ervoor dat elke behandeling veilig, effectief en op maat gemaakt is voor de unieke behoeften van hun patiënten.

Lees verder